bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine in boekvorm, dat 4x per jaar verschijnt. (Misschien kent u Hard Gras, De Muur of desnoods Het Beste. Zo’n soort boekje….)
Eten en drinken en alles daaromheen; het is doodgewoon cultuur. Elk land heeft daarin zijn eigen gewoonten en uitdrukkingen. Bouillon! probeert de gastronomie te linken met andere culturele expressies zoals geschiedenis, literatuur, fotografie, filosofie, muziek en culturele antropologie. In helder en vaak eigenzinnig geschreven artikelen van bekende Nederlandse en Belgische culinaire journalisten brengt bouillon! onder meer: interviews met binnen- en buitenlandse topkoks, literatuurstudies, die altijd met eten te maken hebben reportages over kunst in de gastronomie zoektochten naar diverse ingrediƫnten, verhalende reisverslagen.
Titel: Bouillon! Voorjaar 2016
Lees Het interview met Will Jansen.
Titel: Bouillon! Voorjaar 2006
Sub Titel: Cultureel Gastronomisch Magazine