15 jaar ’t Amsterdammertje

By hans, 21 juni 2024

Restaurant ’t Amsterdammertje, sinds 2010 bekroond met een Michelin ster, verwent al 15 jaar lang zijn gasten met culinaire gerechten uit de internationale keuken. Feest!

Op 1 november 2024 wordt het biografisch kookboek van Chef-kok André Gerrits ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van ‘t Amsterdammertje gelanceerd. Het boek geeft, naast 45 originele recepten, een unieke kijk in het leven en in de keuken van de chef-kok van één van de beroemdste restaurants in Nederland. Het boek is nu al als pre-order te bestellen.

De bekende schrijver Ronald Giphart en André geven samen dit boek uit. “André leeft vanuit zijn hart, dat is wat mij zo enorm in hem aanspreekt”, aldus Giphart. “Maar hij is ook een onnavolgbare, unieke en eigenwijze chef. De komende maanden volgt hij André op de voet, van vroeg tot laat, en laat hij de lezer kennis laten maken met zijn culinaire levensstijl, waarin gastvrijheid van de hoogste plank centraal staat.”

Slechts 250 exemplaren worden persoonlijk gesigneerd door André Gerrits zelf. Wees er snel bij en pre-order een exemplaar van dit boek. Mis deze kans niet om een stukje van ‘t Amsterdammertje bij jou thuis te brengen.

Lancering 1 november 2024

Schrijver: Ronald Giphart

Fotograaf: Ivo Geskus

252 pagina’s

Hardcover

Formaat 244 x 345 mm