Boutart Reizen

Boutart, november 1992

New York

Op 24 november zal de Boutartredactie per Islandair afreizen naar New York. Na een tussen-stop op IJsland (Reykjavik) (vlucht FI 503) waar twee onzer redacteuren het plaatselijke vrouwenoverschot zullen bezichtigen, hoopt de redactie om 18.00 uur lokale tijd te landen op JFK (vlucht FI 615). In Hotel Chelsea zal Boutart te bereiken zijn, mocht u onverhoeds uw leven niet kunnen continueren zonder de geestelijke steun één onzer redacteuren (tel.: 09-1.212.2433700).

Indien wij op de heenreis geen Boeing vliegen kunt u – u, als abonnee – begin december de speciale exclusieve zeer bijzondere nu-al-veel-geld-waard-zijnde Boutart New York Newsbrief in uw brievenbus verwachten. Indien ons ook op de terugreis een Boeing blijft bespaard ligt Boutart nummer 4 omstreeks Kerst op uw deurmat.

Colombia

De eerste Boutart-lezersreis zal midden 1994 plaatsvinden. Plaats van bestemming is het binnenland van Colombia, met name het vriendelijke gehuchtje Barbosa in het district Santander. Duur van het verblijf zal om en nabij de zes maanden liggen. De prijs van deze pittoreske en geheel georganiseerde reis (bomaanslagen, guerilla, ontvoering èn drugshandel inclusief) is slechts fl 18.999,-, waarbij het ontbijt is inbegrepen.

Teken zo snel mogelijk in, want het deelnemersaantal is gequoteerd op 875 personen! Voor boekingen kunt u schrijven naar:

BOUTART REIZEN

T.A.V. AD LATJES

POSTBUS 10354

5000 JJ TILBURG