De mokkataart

Kinderkrabbels

Door: Ronald Giphart

Dit verhaaltje werd ons toegezonden door mevrouw Oosting uit de Orionstraat die iets grappigs beleefd heeft. Het is dus een waar gebeurd verhaaltje. Zijn er meer moeders die wat leuks met hun kinderen hebben meegemaakt? Of vaders? Vast wel! Schrijf bet maar op en stuur het Kinderkrabbels toe. We zullen dan proberen er zo veel mogelijk van te plaatsen. Maar eerst komt nu het verhaaltje van moeder Oosting.

Zaterdag voor Pasen gingen mijn man en zoon van 3 1/2 jaar boodschappen doen omdat ik dat zelf niet kon. Ik moet namelijk rust houden na een operatie.

Nadat ze alle boodschappen gedaan hadden gingen ze naar een banketbakker om voor de Pasen een mokkataart te kopen.

Er werd door vader en zoon een prachtig exemplaar uitgezocht en veiligheidshalve boven op de boodschappentas gezet. Dat laatste hadden ze beter niet kunnen doen want toen ze naar de auto terugliepen viel de taart ervan af, op de straat…

Zoonlief had nog de moed om de taart op te rapen en mee naar huis te nemen waar hij mij verontwaardigd toeriep: “Kijk ma, nou zit er allemaal blubber op… “.

Mijn man en ik hebben gegierd van het lachen.

Mevrouw Oosting Orionstraat I, Dordrecht

De Jarige van de week

Deze week hebben we weer een èchte jarige van de week. Het is Evelyn van Duivenbode die zondag 15 mei 7 jaar wordt. Zij wordt gefeliciteerd door broertje Kimball en zusje Gabrielle. En natuurlijk ook door pappa en mamma en…. opa van het Hoff die zo lang bij de familie van Duivenbode inwoont. Bof jij even Evelyn, je opa bij je thuis. Als hij je maar niet te veel verwent.