Het verlies van Kim

Playboy 1994/1995

[Het volgende verhaaltje (ruim 2000 woorden) schreef ik voor een reclamebureau, in het kader van een zogenaamd ‘wilde’ campagne rond de lancering van een nieuw likeurtje. De leidraad van die campagne was: forbidden fantasy, en dit was mijn interpretatie. Het werd door de Engelse opdrachtgevers geweigerd omdat het te expliciet was. En dat terwijl het van mezelf nog wel wat langer had gemogen, maar goed.]

Zelden heb ik een meisje gekend dat zich zo verloor als Kim. Ik hou ervan als meisjes zich verliezen, denk ik. Het zijn misschien de allermooiste momenten die ik ken: het stief halfuurtje pure ontreddering ’s avonds ‘onder de lakens’ ‘als de lichten uit zijn’. Ik ben zevenentwintig jaar en ik heb werkelijk het gevoel dat ik zo langzamerhand weet water te weten valt, maar toch begrijp ik niet hoe een vrouw van eenentwintig zich in het dagelijks leven onbedaarlijk vrolijk en meisjesachtig kan gedragen om in de beslotenheid van een bed te veranderen in een wellustig, ontoerekeningsvatbaar wild dier. Ik word daar zelfs een beetje verdrietig van. Hoeveel jonge en vrolijke meisjes gedragen zich ’s nachts als Kim, en waarom weet ik dat niet, en waarom doen ze dat niet met mij? Vroegere huisgenoten van mij hoorde ik eens roddelen over een enorm truttige medestudente. Een van hen had op een sportdag gezien dat dat meisje striemen van nagels op haar rug had zitten. Als ik zoiets hoor vind ik dat prachtig, zelfs opwindend, maar ik moet er wel om zuchten. Truttige meisje horen truttig te vrijen, vind ik.

Het was niet Kims verlies tijdens haar orgasme dat ik het allermooist vond (al was dat wel overweldigend: alsof ze met een mes een paar keer in haar rug werd gestoken), het mooist was de taal waarmee ze zichzelf naar haar hoogtepunt en haar verlies toepraatte. Alle meisjes die ik gekend heb (ik bedoel: met wie ik naar bed ben geweest) fluisterden tijdens het vrijen dingen die ik ze niet hoorde zeggen als ze broccoli stonden te koken of als we luisterden naar Pergolesi. ‘O, je pik is zo hard.’ ‘O, ik voel je zo goed.’ ‘Shit, je zit in me.’ ‘O, we neuken.’ Zelfs bij de preutste en meest verlegen meisjes trekken tijdens seks in hun ogen wolken voor de zon en wordt hun taalgebruik platter en grover, maar bij Kim was het anders. Bij haar was taal wezenlijk onderdeel van seks. Kim maakte van seks een verhaal. Ik weet niet of haar fantasieën middel of doel waren. Soms liet ze zichzelf helemaal gaan, maar als ze later die avond luchtig keuvelend met haar huisgenoten naar Beverly Hills 90210 zat te kijken, was ze weer helemaal het jonge vriendelijk-olijke meisje, en begreep ik niet dat zij dezelfde was. Als ze bijvoorbeeld fantaseerde dat ik haar in het café verkocht had aan een jongen, en dat ze die jongen op een toilet moest pijpen, waarna hij zijn sperma over haar gezicht spoot, kreeg ze de uitdrukking op haar gezicht die ik daarvoor eigenlijk alleen bij Meira (mijn mysterieuze leermeesteres in de liefde) had gezien. Wanneer Kim later – als een verantwoordelijke dochter – met haar moeder belde, dacht ik: schoonmevrouw, u zou haar fantasieën eens moeten horen.

Voor ik – in de pre-Kimse dagen – Meira leerde kennen, had ik me jarenlang volkomen bevredigend beziggehouden met zorgeloze Pietje Bell-seks. ‘Onschuldig neuken’. Meira leerde me dat er méér is, dat seks ook te maken heeft met overweldiging, ontreddering, overgave, vernedering, transcendentie, extase, macht, geweld, zelfverlies. Voor Meira was seks een belangrijk onderdeel van haar leven en dat droeg ze uit in haar kleren en haar gedrag. Ze had en heeft zich nooit beperkt tot één verhouding of minnaar, iets dat mij mateloos intrigeerde. Wat ik in haar bewonderde was dat zij haar fantasieën en idealen waarmaakte en dat ze zich niets aantrok van wat ‘de wereld’ van haar dacht. Ze stond open voor alles. Met instemming citeerde ze Baitaille: ‘Als ik moet kiezen tussen fatsoen en smerig, kies ik voor smerig.’ Ik was vierentwintig toen Meira mij koos als haar slachtoffer, zij was zesendertig. Na een lange maar bevredigende strijd gaf ik me gewonnen, echter: juist toen begon het me te benauwen en trok ik me terug als minnaar. In een mooie afscheidsbrief schreef ze me: ‘Niet zo lang geleden huilde je in mijn armen, tot twee keer toe, toen je ontdekte dat er in seksualiteit een duizelingwekkende, peilloze diepte schuilging die jij, voor wie seks altijd een speeltuin was geweest waar je vrijblijvend en vrolijk in kon vertoeven, nooit vermoed had. Opeens had je gevaarlijk terrein betreden en was je je onschuld verloren.’

Het ironische is dat ik nog tijdens Meira Kim ontmoette en dat ik dacht dat seks met haar meer zou zijn van het ongevaarlijke, vertrouwde studentengehuppel uit het voor-Meiraiaanse tijdperk. Dit bleek niet geheel het geval: in haar fantasieën deed Kim niet onder voor Meira, en eerlijk gezegd verheugde dit me, want ik was inmiddels ongemerkt danig besmet geraakt met het Meira-virus. In haar gedrag was Kim echter geheel niet met mijn leermeesteres te vergelijken. Ze zou me niet snel anonieme briefjes sturen met alleen maar een tijd en een plaats, me verleiden in een druk park ‘haar binnen te doen’ (zoals de Gentenaren dat uitdrukken) of in een café laten zien dat ze niets onder haar jurkje droeg (want ‘Kim droeg altijd wat onder haar jurkjes), maar ze verloor zichzelf wel totaal als ze dit soort dingen verzon. Voor haar waren spannende dingen louter fantasie.

Kims hersenspinsels begonnen me te obsederen. Wilde ze dat wat ze fantaseerde ook werkelijkheid werd, of was het slechts een steuntje in de rug voor haar genot? Was een spannende gedachte voor haar wens of afrodisiacum? Kim verzon van alles. Alledaagse seksuele fantasieën (dat ze met een vrouw vree, dat we keken hoe anderen het deden, dat ze jongens ging opgeilen en dan alleen naar huis ging, dat ik moest betalen om met haar naar bed te mogen, dat ze vooral met andere mannen neukte, liefst meerdere tegelijk), maar ook ingewikkelde (dat ze in een live tv-programma naakt voor de camera’s zou springen om de presentator bij zijn pik te pakken, dat zij een meisje ging versieren die ik dan loeihard moest neuken, dat ze gewapend met een fototoestel mannen zou pijpen om hen te fotograferen als ze klaarkwamen, dat ze een etter van een vent zou versieren om hem vast te binden in een hotelkamer en dan weg te gaan terwijl hij met een stijve op bed lag, dat ik haar met een mes op haar keel zou dwingen mij af te trekken, et cetera). Ik wist niet zo goed wat ik ermee moest. Als zij bijvoorbeeld had bedacht dat ze tijdens de avondschemering bij een verlaten bushalte naar een eenzame man in een regenjas zou lopen, licht voorovergebogen voor hem zou gaan staan, haar jurkje omhoog zou trekken om zachtjes ‘neuk me’ te bevelen, en daarna lag na te krioelen van de messteken in haar rug, vroeg ik fluisterend of ze dat misschien ook ècht wilde, dat met een onbekende man, dan zei ze ‘nee’ of ‘ik weet het niet’.

Het verlies van Kim. Op de warme zomerdag voordat onze relatie volkomen onverwachts wild uit elkaar spatte, onderhielden Kim en ik ons uren achtereen met onschuldigheden. Na het eten gingen we even op bed liggen. Eerst seksten we op z’n studentjes (ongedwongen, onbekommerd, speels, guitig, vertrouwd), maar toen raakte Kim dieper en dieper in haar fantasieën. Ze lag op haar rug, ik bewoog mijn pik in en uit haar en ze deed haar ogen dicht. Hokkend, sissend en schokkend fluisterde ze: ‘Eerst neuk je me zoals je nu doet. Dan verlaat je me en pak je een blinddoek. Een zwarte blinddoek. Die doe je me om. Je dwingt me op mijn knieën te gaan zitten en voorover te buigen. Je pakt me vanachter. Na me even te hebben geneukt kom je op je hurken voor me zitten. Ja. Je zit voor me. Ik moet je pijpen, dat is wat ik moet doen, pijpen. Dan wordt er plotseling op de deur geklopt. Ik schrik me rot, maar jij roept: “Binnen.” Ik kan niets zien. De deur gaat open en jij zegt: “Je bent laat.” Ik stop met pijpen en ik probeer te luisteren wie er binnenkomt. Shit, ik ben gespannen. Ik hoor hoe degene die is binnengekomen achter mij plaatsneemt. Jouw stijve pik voel ik tegen m’n wang. Ja. Ik hoor een rits heel langzaam opengaan. Jij zegt rustig: “Neuk haar.” De man achter mij drukt zijn pik langzaam bij mij naar binnen. Jij pakt mijn hoofd en je dwingt me weer om je te pijpen. Ik voel nu aan twee kanten een pik in en uit me gaan. Ja. Aan twee kanten een pik. In en uit me. De man komt eerder klaar dan jij. Hij blijft in me zitten en wacht op jou en dan gaat hij weg. Ik zal nooit weten wie hij geweest is. Ja. Ik zal dat nooit weten…’

TjakTjakTjak. Hierna kreeg Kim drie messteken in haar rug en verloor ze zich totaal. Ze lag uit te hijgen en ik had nog almaar de onweerstaanbare drang erachter te komen of Kim haar fantasieën echt wilde uitvoeren of dat het slechts bij gedachten moest blijven.

Na deze vrijage gingen we naar ons stamcafé. Daar zag ik David, een oude vriend, met wie ik vroeger vaak op pad was geweest en met wie ik zelfs een paar keer een one night double stand had beleefd (één meisje, twee jongens). Ik besloot hem te betrekken in een spannend, onvoorspelbaar spel. For old times sake gebood ik David precies om half drie die nacht bij mij aan te bellen en uitsluitend te doen wat ik hem opdroeg. Uiteraard deed hij mee, geilneef die hij altijd geweest is.

Om een uur of twee kwamen Kim en ik in mijn appartement, zij lichtelijk aangeschoten en ontspannen. Het was zomer en dus vreeën we drie keer per dag. Ook die nacht kleedde ik Kim voor de derde keer uit om haar lichaam te strelen. De tijd hield ik nauwlettend in de gaten. Ik wist hoe ik haar op moest geilen om haar te laten afdalen in haar verborgen gedachten. Terwijl ze in mijn armen lag en ik met mijn hand haar seksje streelde, zag ze voor zich hoe ze door een barman na afloop van zijn werk achter de bar staande werd genomen. Om te voorkomen dat ze klaarkwam, verminderde ik de bewegingen van haar hand. Ik zette Kim op haar knieën voor me, en ik fluisterde – het was tien voor half drie – dat ik haar gingen neuken zoals ik dat vanmiddag al had gedaan. Hierna schoof ik mijn pik bij haar naar binnen. Kim begreep waar ik heen wilde, want deze dit was een van haar vaste seksdromen. Luid ademend zei ze: ‘Ja. Eerst neuk je me zoals je nu doet…’

Ik gaf haar een paar langzame, diepe stoten.

Kim zei: ‘Dan stop je, haal je je pik uit me, en pak je een blinddoek…’

Toen ze dit gezegd had, deed ik iets dat ik nog nooit gedaan had tijdens haar fantasieën. Ik stopte daadwerkelijk, om naast mijn bed een blinddoek te pakken. Kim schrok toen ik deze haar ombond, maar ze verzette zich niet.

‘En dan?’ vroeg ik. Ik ging weer achter haar zitten en neukte haar nog even op z’n hondjes. ‘Wat moet ik dan doen?’

Ze aarzelde een kort moment. ‘Je stopt me neuken en komt op je hurken voor me zitten. Ik moet je pijpen, dat is wat ik moet doen. Je genadeloos afzuigen.’

Rustig draaide ik haar naar me toe en ik liet Kim me een paar minuutjes pijpen. Mijn pik werd harder.

‘En dan?’ vroeg ik, toen ik buiten iemand een fiets tegen de gracht hoorde zetten. ‘Vertel maar. Wat gebeurt er dan?’

‘Dan klopt er iemand op de deur,’ zei Kim.

David timing kon niet beter. Hij belde één keer aan, niet te lang en niet te kort. Ik zag en voelde hoe Kim schrok.

‘Blijf zitten zoals je nu zit, meisje,’ zei ik even vriendelijk als gebiedend, ‘en laat je blinddoek omzitten.’

Misschien dat ze op dat moment nog dacht aan een of andere dronkenlap, want ze maakte geen aanstalten om haar blinddoek af te doen. Ik liet David binnen, die de situatie overzag en onmiddellijk begreep wat er van hem verlangd werd.

‘Je bent laat,’ zei ik streng (maar met een knipoog).

Dit was het moeilijkste moment. Kim kreeg door dat er daadwerkelijk een man de kamer was binnengekomen. Ik wist niet of ze dit aan zou kunnen: misschien zou ze wild haar blinddoek aftrekken en mij verrot schelden. Kim was echter flabbergasted en verlamd van schrik.

‘Ik wil dat je haar neukt,’ zei ik kalm tegen David, toen ik weer gehurkt voor Kim zat. Mijn stijve pik hield ik bij haar mond, maar Kim luisterde te gespannen naar Davids aanwezigheid. David deed rustig zijn rits open en pakte het condoom dat ik had klaargelegd. Even schudde Kim met haar hoofd, alsof ze bezwaar ging maken. Ik besloot haar kritiek te smoren door mijn pik in haar mond te drukken. Ze zoog me meteen, maar toen David zijn lul bij haar naar binnen stak, stopte ze. David pakte Kims heupen en ik woelde haar haar. Omdat ze me niet meer pijpte, begon ik mijn pik zelf in en uit haar mond te bewegen. Zo stonden David en ik een tijdje, terwijl Kim steeds harder begon te kreunen. Na een paar minuten, haalde ik mezelf uit Kims mond, om David met een handgebaar te kennen te geven dat hij moest toppen. David gaf Kim nog een paar harde stoten en kwam niet al te uitbundig klaar. Ondertussen trok ik mezelf af. Vlak na Davids orgasme spoot ik mijn sperma in Kims gezicht en haar. Kim verloor zichzelf hierbij geheel, haar hoofd tegen me aan drukkend.

Ik gaf David een halve minuut de tijd zich te herstellen. Hij ontdeed zich van het condoom, om met een knipoog te verdwijnen. Hierna boog ik me voorover naar een hevig hijgende Kim, en ik deed haar blinddoek af. Toen ik dit gedaan had keek Kim me aan, eerst loom en bevredigd, maar na een paar ogenblikken ontzet en steeds treuriger. Ik kuste haar en zei dat ik van haar hield. Kim begon te huilen, hard, met diepe uithalen. Ze stond waggelend op, kleedde zich woedend aan. Vloekend en jankend stapte ze kordaat naar de deur. Toen ze mijn deurpost pakte, riep ze: ‘Ik wil je nooit meer zien!’ waarna ze mijn gevaarlijke terrein verliet. Ik heb haar nog een afscheidsbrief geschreven.