Het is afgelopen met diepvriespizza’s en stoommaaltijden van de supermarkt! Met dit boek kan elke student of beginnende kok in een handomdraai zijn eigen heerlijke maaltijd bereiden! Lekker, puur en eerlijk eten, dat is het uitgangspunt van de recepten. Dit kookboek voor studenten onderscheidt zich van alle eerdere studentenkookboeken. Geen banale gooi- en smijtgerechten en gebruik van halffabrikaten. Ook studenten kunnen namelijk écht koken!
In Koken zonder studeren staan naast een hoop mooie gerechten ook veel basisbegrippen, basisrecepten en tips voor de beginnende kok. De fijnste pasta’s en salades, maar ook de typische studentengerechten op zijn best.
Met bijdragen van Sylvia Witteman, Diny Schouten, Ronald Giphart, Jan Jaap van der Wal, Maria Goos, Ronald Hoeben, Paul Witteman en Harold Hamersma.
Titel: Koken zonder studeren
Schrijvers: Samuel Levie & Tim Sprangers
ISBN10: 9490128112
ISBN13: 9789490128111
NUR: 440
Jaar: 2009
Druk: 1ste
Uitgever: Orange House (Edam)
Dit boek is in samenwerking met Slow Food Nederland en ‘Skek’, het culturele eetcafé in Amsterdam
Redactie: Sophie Levi & Esther op de Beek
Tekstcorrectie: Sjoerd de Jong, Christine Tinssen
Omslag foto’s: Ronald Hoeben
Ontwerp: MV LevievanderMeer, Amsterdam
URL: www.skek.nl
Pagina’s: 128
Pagina’s Giphart: 39 t/m 41
Afmetingen: 12 x 240 x 160 mm
Gewicht: 395,00 gram
Type: Paperback met omslagkleppen
Inhoud: