Lees het stuk van Ronald Giphart Eten in Zuilen hier.
Het boek geeft een mooi beeld van de diversiteit van de wijk Zuilen. Want Zuilen is veranderd. Vroeger woonden er de arbeiders van de fabrieken van Werkspoor en Stork, tegenwoordig vind je er mensen uit de meest uiteenlopende culturen. Zij vertellen in het boek hun verhaal en presenteren er hun favoriete gerechten. Dat levert een culinaire reis op langs onder andere Birma, Venezuela, Irak, Engeland en Bosnië. Door de combinatie van recepten en interviews is ‘Smakelijk Zuilen’ meer dan een kookboek; het is vooral ook een boek over de mensen in de wijk.
Titel: Kookboek smakelijk Zuilen
Persoonlijke recepten en verhalen van mensen uit Zuilen
Met adviezen voor gezond eten!
Werkgroep smakelijk Zuilen: Stephanie Bottse, Ady Hoitink, Laura Teissier, Jeanne Gootzen (GG&GD), Anne Havelaar en Elz Mooij
Coördinatie: Puck ’t Hart
Eindredactie: Ria de Jong
Gezonde adviezen: Mariëlle Spuijbroek
Ontwerp: Puck Grafisch Ontwerp
Druk: Drukkerij PlantijnCasparie
ISBN: 9789081249522
Jaar: november 2008
Druk: 1ste
Oplage: 1.500
Uitgever: Puck Grafisch Ontwerp
Pagina’s: 90
Afmetingen: 21 x 15,5 x 0,7 cm
Type: Paperback met ringband
Inhoud: