Uitlaat Bout op

De Uitlaat Nr. 2, februari-maart 1983

Door de afkraak-redactie

Deze maand: de TROS

Zelf ben ik een grote fan van de Televisie en Radio Omroep Stichting. De interessante moppen van André van Duin fascineren mij. De intellectuele stukken van de Mounties doen mij beseffen hoe goed de Nederlandse “‘Cabaretiers”‘ zijn. Daarom nu de dynamische omroep de TROS. We zullen van de meeste programma’s van de tros een kleine indicatie geven.

DÂ EERSTE DÂ BESTÂ

Merkwaardige en spectaculaire records uit binnen- en buitenland. Alleen Tros… jullie kunnen jullie kijkers toch niet opschepen met zo’n titel (zelfiksnapumniet) De eerste… de beste??? Waarom niet wie het eerst komt wie het eerst maalt?

KIESKEURIG

Gepresenteerd door Wim Bosboom (gluiperige overloper) en Mireille Bekooy (vies mokkel, je stinkt uit je bek met je te grote oren)

DE MOUNTIES

2 Sexistische ouwe lullen zonder humor met een (te) grote bek.

PS1 – Zou Piet Bambergen wel eens klaarkomen

PS2 – Wat is de diepere betekenis van “de Mounties”… Bergen, heuvels…

TRAS-SPART

Goedamiddag, wâ hâbbân (wrârâwrâ) vannavand hockey, zeilân, ân tannas. An in ânzâ special surfân…

MATHEW STAR

Mathew, Wanneer ga je nu eindelijk eens naar de kapper.

Journaal

O nee dat is niet van de Tros

DE TV SHOW

Ivo Niehe (Nivo nihil) ontvangt ‘onverwachte’ gasten uit binnen- en buitenland. Het spijt me hoor maar Ivo Niehe vind ik nu echt een gemiddelde Tros-kijker. Een groen colbertje, een grote blauwe stropdas en lachen om ome Joop (zonder hoofdletters)

TELEVISIE P

het wordt melig

TV-PRIVE

“Zeg, Ronald we hebben uit betrouwbare bron vernomen dat niemand bij UITLAAT om jou grappen lacht, sterker nog: dat niemand lacht om jouw stukken. Wat is daarop jouw reactie?”

  • “Nou, euh…”
  • “Goh wat erg voor je!”

Kan niemand ons verlossen van Henk van der Meiden? Wij hebben nog wel wat kogels!!!

AKTUA

Even (ter oriëntatie) een minutje Aktua… “Die verdomde Gore rot communisten, ze mosten ze met de grond gelijk maken!! Daod aon da cammunistan! Tuig is het. Moskou BOEHOEOEOEO. Brand Moskou! Brand de communisten!

OP VOLLE TOEREN

MET CHIEL MONTAGNE!!!!……….. (met Chiel Montagne?) SLIK

Als op volle toeren begint dan loop ik op op volle toeren naar de televisie om op volle toeren op volle toeren uit te zetten!

TER LAND TER ZEE EN IN DE LUCHT

Kijk hè, als wij een keer door een technische storing iets moeten herhalen dan staat de hele wereld op zijn kop (januari ’83) maar als de tros 5 jaar lang met het programma TER LAND TER ZEE EN IN DE LUCHT dan wordt er op de campings weer wat afgelachen.

50 POP OF EEN ENVELOP

Ik vertrouw erop dat dat programma binnenkort gaat verdwijnen: de stomme mensen moeten toch eens op zijn? Uitspraak van Tommie Mulduuuuuuuuur: Toen je op jeugdige leeftijd geboren werd..

MARCO BAKKER

Sinds Marco zijn programma’s heeft zijn de inkomsten van isolatiehandelaren enorm gestegen…. wat zeg je. Ik mocht het niet zeggen maar ons redactielid Wouter N. te B. vindt Marco’s Show wel koddig. Hoera ons peil daalt!! Ai hij gaat mij nu vermoorden. Mag ik twee minuten stilte voor mij zelf.

Nog even een afsluitend woordje over een TROS-KIJKER:

Een hol vat die naar mijn opinie nog met zijn handen moet eten!

reg