Horeca tijdschrift met een column van Ronald Giphart

Misset Horeca

By hans, 11 oktober 2015

Lees de columns van Ronald Giphart in dit blad:

MH Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt u ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

Het vakblad Misset Horeca verschijnt 26x per jaar. Daarnaast verschijnt Misset Extra 12x per jaar; gericht op een specifiek thema. Het vakblad Misset Horeca wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het laatste nieuws, een nieuwsbrief en diverse events voor horecaprofessionals.

Voor wie bestemd?
Misset Horeca is bedoeld voor ondernemers en managers in de horeca, zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers, afdelingshoofden etc. Daarnaast is Misset Horeca er ook voor studenten, docenten, leveranciers, overheden en organisaties in horeca en toerisme.

Waarom Misset Horeca?

  • Het is de meest actuele informatiebron voor de totale horeca sector.
  • Het bevat analyserende en diepgaande artikelen: wat speelt er achter het nieuws?
  • Het inspireert via reportages over nieuwe bedrijven en trends in binnen- en buitenland.
  • Het vertaalt informatie over o.a. financiën, marketing en wet- en regelgeving naar direct bruikbare ondernemers informatie.

Kortom, onmisbaar voor uw dagelijkse horeca praktijk.

Neem vooral een abonnement op dit mooie tijdschrift.