Editie 5, oktober 2019, Maandag is de nieuwe vrijdag
Editie 6, december 2019, Het Groene Goud
Editie 7, maart 2020, Hoe werkt de creatieve geest van een chef?
ISSN 2589-7381
Concept en samenstelling: Food Inspiration Magazine is een uitgave van Shoot my food.
Food Inspiration is het online en offline inspiratieinfuus voor foodprofessionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Door het delen van inspirerende verhalen, trends en ontwikkelingen helpen we foodprofessionals om succesvol te blijven en te innoveren binnen de turbulente wereld van service en hospitality.
Neem een abonnement op dit superblad!!!
Hoofdredactie:
Redactie: Britt Boeijen, Arjan de Boer, Frank Lindner, Sophie Pereboom, Maaike de Reuver, Jelle Steenbergen, Lukas Vlaar, Anna de Wit
Eindredactie: Annelies Kaan
Medewerkers: Ronald Giphart, Marcus Polman, Joost Scholten
Coverbeeld: Rahi Rezvani
Fotografie: Jan Bartelsman, Wesley Dombrecht, Ron Greve, Remko Kraaijeveld, Jakob Layman, Klaus Pichler, Hugo Potharst, Arnold Reyneveld, Nina Slagmolen, Chris Tonnesen, Rahi Rezvani, Saskia de Wal
Art direction, illustraties & design:
Adverteren: Interesse in adverteren? Anna de Wit, adverteren@foodinspiration.nl, 0318 493 135
Abonnementen: Stay inspired: ga naar print.foodinspiration.com
Lezersservice: Heb je vragen of tips voor de redactie? Maaike de Reuver, 0318 493 132 info@foodinspiration.nl
Drukwerk: Drukkerij Tesink