De biograaf

By hans, 14 december 2019

Biografieën

On board

Jubileumboeken

Uw verhaal of dat van uw organisatie, wervelend opgeschreven door een Nederlandse topauteur. Dat doen we bij uitgeverij De Biograaf. We werken in opdracht en maken alleen boeken van de allerhoogste kwaliteit.

MISSIE

Het bijzondere verhaal van een organisatie of persoon op een ongeëvenaarde manier te laten boekstaven. Bij uitgeverij De Biograaf maken we verhalen die leven, die tot de verbeelding spreken en die mensen bijblijven. Boeken met een blijvende waarde.

De kunst daarbij is om precies de juiste schrijver en de juiste vorm te vinden. Met ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring kunnen we dat als geen ander.

GESPECIALISEERD IN

Biografieën

Een indringend, prachtig geschreven boek over uw leven, het leven van een dierbare, of over de geschiedenis van uw organisatie. Eventueel kunnen we dat doen aan de hand van een sleutelfiguur: de huidige directeur, de oprichter of iemand anders die een opmerkelijke rol heeft gespeeld.

On board

In een on board-boek brengen we de geschiedenis, de filosofie en de cultuur van een bedrijf tot leven. Het DNA van uw organisatie op schrift gesteld, speciaal voor de huidige en nieuwe medewerkers. Een perfect instrument om te zorgen dat iedereen weet waar een organisatie vandaan komt, waar die voor staat en waar die naar streeft.

Jubileumboeken

Voor bedrijven die een jubileum te vieren hebben kunnen we mooie, bijzondere boeken produceren, van sober en tekstueel tot uitbundig en rijk voorzien van beeld. Ook maken we vrienden- en afscheidsboeken.

Ga naar www.uitgeverijdebiograaf.nl voor alle informatie.

Links Ruud Hollander en rechts Ronald Giphart

Onderstaande lijst zijn alle boeken van de Biograaf die door Ronald Giphart zijn geschreven: