In deze nieuwe column neemt Ronald Giphart ons mee naar zijn eerste gastronomische ervaring: zelfgemaakte mayonaise.

Foodies

By hans, 11 oktober 2015

Hert fijne van eten

Lees hier alle columns die Ronald Giphart voor Foodies schreef:

Foodies is het tijdschrift voor mensen die van eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met reportages, interviews, kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Het belangrijkste ingrediënt van foodies is enthousiasme om alles over ons eten te willen weten.

Eet met de seizoenen mee. Het levert de lekkerste en meest smaakvolle gerechten op. En het klinkt ook logisch, in de zomer heb je behoefte aan andere dingen dan in de winter. In foodies koken we elke maand met de producten van het seizoen. We zijn gek op producten van Nederlandse bodem, maar wat zouden we moeten zonder olijfolie of Franse kaasjes?

Eten is een noodzaak, dus waarom er geen deugd van maken? Ambachtelijk werk lijkt soms verdwenen te zijn, maar als je even zoekt vind je een wereld vol gepassioneerde mensen die gek zijn op hun werk. Hun enthousiasme voor hun ambacht is aanstekelijk. In foodies lees je hun verhalen.

Verder zoeken we elke maand handige nieuwe keukenproducten, selecteren we een foodies webshop top 3 en houden we je op de hoogte van de nieuwste kookboeken.

Voor afwisseling en enthousiasme in de keuken is foodies een goede inspiratiebron. Met een abonnement op foodies ontvang je elke maand het blad op tijd in jouw keuken. Leesplezier en een genot voor de smaakpapillen!

Neem vooral een abonnement op Foodies