De wereld thuis

By hans, 15 november 2019

Verwacht op 27 februari 2020

Geschreven samen met Mascha Lammes

Eten speelt in het leven van Mascha en Ronald een allesbepalende rol. In De wereld thuis geven ze een kijkje in hun eigen keuken en laten ze zien hoe gerechten en ingrediënten van over de hele wereld hen hebben geïnspireerd en beïnvloed in wat ze dagelijks thuis op tafel zetten.

Een herinnering aan een verjaardagsdiner in Frankrijk, de lekkerste sperzieboontjes van Tel Aviv, een ontmoeting met de beste chef ter wereld en heerlijke gravad lax in een Nederlandse pub in Stockholm.

Bijzondere ontmoetingen en ervaringen, zowel in hun eigen stad als verder weg, leidden tot eigenzinnige gerechten. Of het nu Zweedse gehaktballetjes zijn, pekingeend, fluweelzachte mosselsoep of Thaise massaman.

De wereld thuis is een boek vol heerlijke verhalen van Ronald en met de lekkerste recepten van Mascha. Want wanneer je eenmaal bij hen bent aangeschoven wil je natuurlijk ook in je eigen keuken aan de slag!

‘De wereld wordt steeds kleiner. Zonder veel moeite krijgen de smaken van over de hele wereld een plek op je eigen keukentafel. Wat ver en vreemd leek, komt zo dichtbij.’

  • 70 VERRASSENDE RECEPTEN uit alle windstreken
  • Met TIPS VOOR DE LEKKERSTE INGREDIËNTEN uit de toko, mediterrane supermarkten, buitenlandse winkels én de gewone super OM DE HOEK
  • PERSOONLIJKE VERHALEN van Ronald Giphart en Mascha Lammes
  • Ingedeeld in 5 INSPIRERENDE HOOFDSTUKKEN: ontmoeten, ontdekken, onthouden, ontsnappen en ontzettend lekker!

Pagina’s: 224

Uitvoering: gebonden

NUR: 440

UitgeverThomas Rap

ISBN: 9789400405806

Fotografie: Saskia Lelieveld

Omslagontwerp: Jelle F. Post