Vanaf zijn kookeiland bericht schrijver Ronald Giphart over koken in de breedste zin van het woord. 'Mijn rubriek is geslaagd als je inspiratie krijgt om de keuken in te gaan'.

AD – Het kookeiland van Giphart

By hans, 27 augustus 2017

Vanaf zijn kookeiland bericht schrijver Ronald Giphart over koken in de breedste zin van het woord. ‘Mijn rubriek is geslaagd als je inspiratie krijgt om de keuken in te gaan’. Vind hieronder heel veel recepten!

Lees het interview hier.

Om deze foto’s te kunnen gebruiken, neem contact op met Shody Careman & @careman_fotografie

21 januari 2009: Red eye gravy (rode-ogenjus)

28 augustus 2016: Paling met stroop

2 september 2016: De preiprol van Ria van Eijndhoven

9 september 2016: Marokkaanse kip

16 september 2016: Balkenbrij

30 september 2016: Broodje brainburger

7 oktober 2016: Rijst met tonijn

14 oktober 2016: Kokkelschotel

21 oktober 2016: Toast Skagen

28 oktober 2016: Mosterd

4 november 2016: Varanga

11 november 2016: Echte roomboter

18 november 2016: Wijnsoep

25 november 2016: Pepernotenpaté

2 december 2016: Gevulde aardappelen

12 december 2016: Mosterdsoep

3 februari 2017: Chips

19 februari 2017: Koran vis

19 februari 2017: Erwtensoep (snert)

12 maart 2017: Gefrituurde Marokkaanse tofu

21 maart 2017: Appel-omelet

28 maart 2017: Kreeft Thermidor

11 april 2017: Karbonade met gesmolten uien

14 april 2017: Chocopenis

28 april 2017: Koningspastei

12 mei 2017: Kapha-recept

21 mei 2017: Idioot lekkere tomatensoep

2 juni 2017: Kokosmakronen

15 juni 2017: In kiwi mals gemaakte biefstuk

23 juni 2017: SPAM-paté

30 juni 2017: ‘Pad in het gat’ of ’toad in the hole’

5 juli 2017: Wortelsoep

12 juli 2017: Pierogi

18 juli 2017: Pindasoep

28 juli 2017: Risoles

4 augustus 2017: Hoisinsaus

11 augustus 2017: Gua bao’s

18 augustus 2017: Tzatziki

8 september 2017: Pindjur

6 oktober 2017: Hotdogs

13 oktober 2017: Pompoensoep

20 oktober 2017: Crullers

27 0ktober 2017: Pompoenmuffins

23 december 2017: Heimweemenu

2 januari 2018: Culinaire orgasmes

31 maart 2018: Opgeruimde kruidenpotjes

10 maart 2018: Slakken – escargos

11 april 2018: Lasagne

14 april 2018: Butter chicken curry

21 april 2018: Vanillevla

28 april 2018: Zoete witte wijn toetje

5 mei 2018: Gedropte paté

12 mei 2018: Bietencarpaccio

19 mei 208: Pindamelk

26 mei 2018: Braaibroodjies met blatjang

6 juni 2018: Kerriewortelsoep

9 juni 2018: Gorgonzola-chocoladebonbons

18 juni 2018: Broccolisoep

21 juni 2018: Mexicaans varkensvlees met tortilla’s

30 juni 2018: Bem casados

7 juli 2018: Idjeh (omelet met kruiden, aardappelen en vlees)

21 juli 2018: Tjaptjoi

28 juli 2018: Empanadas met rode kool en rookworst

4 augustus 2018: Viagrasoep met havermoutkoeken

11 augustus 2018: Aardappelkoek Röbsti

18 augustus 2018: Carpaccio van koude frikandel

24 augustus 2018: Zoethoutsaus

1 september 2018: Gevulde kaastomaten

8 september 2018: Thaise massaman

15 september 2018: Kai loug kheuh

22 september 2018: Vier artisjok dressings

29 september 2018: Stoofpot van wild zwijn

6 oktober 2018: Fleischpflanzerl-Semmel (broodje gehaktbal)

13 oktober 2018: Wurstsalat

27 oktober 2018: Saté in pindasaus